Friday, April 10

; Cik Donat .





Upload satu gambar kegemaran anda. Kenapa anda suke gambar ini?


In the picture ; Ball, Yani, Qila, Saya, Aleen, Que, IkaJ, Yan, Qil, Tiq, Roro, Laila, Basya, Zahra

- Taken during Jamuan Raya MRSM Beseri 2008. Sayang sangat gambar ini kerana semua org sgt gembira dan bersatu-padu. Tema baju kurung tanah putih. Wee, melambangkan betapa kami ini sangat la innocent.

Bila kali terakhir mkn pizza?
- Last 2 weeks, Tiqa got her first income.

Lagu terakhir yg anda dengar?
- Ruang rindu by Letto (Intan)

Apa yg anda buat selain selesaikan tag ini?
- Kuiz yang serba mengarut di FACEBOOK :D

Selain nama sendiri anda suka dipanggil dgn panggilan apa?
- Deeb, Diba.

6 org yg di berada dlm fikiran*
soalan seterusnya ada kaitan dengan org yg anda fikirkan!

- Ball Bola :)
- Ainun Menon :)
- Syud Cekodok :)
- Mc Mangkuk :)
- Dzoul Senget :)
- Arif Rockstar :)

Siapa no 1 pada anda;
- My future translator, best girlfriend *~

Org no 3 ada hubungan dgn sape?
- Er, si besar kot. Eh, tatau...

Kata sesuatu berkenaan org no 5;
- Dzoul, buat kad untuk aku.

Bagaimana org no 4?
- Mc, greatest seducer.. Oh la la.

Siapa org no 2?
- Kawan dalam hati.

Bagi pesanan pd org no 6
- Arif, kau teman cyber aku kan? ;)

* Entry title adalah benar ; AKU NAK MAKAN DONAT !


xoxo ;
Deeb .

6 comments:

zOuL_eMy said...

cik diba..if dzoul yg ko maksudkan itu adalah ako...name ako xde 'D' lar..yg de D tu cubemate ako...

wawa said...

wahh...jamuan raya beseri...rindu gilak!!

ballqiszbelle said...

hey deeb,
i was so touched by your post...
ahh but that pic ia awesome!!

my pose seems like want to BERAK..
huhu,x sopan betull...hehe

zoul, haah laa Dzul tuh rakan vice pres aku tu..ini zul mat sweat!! hehe..

*adibalala; said...

*Zoul.
Maaf ye pak! Yang dZUL lagi satu gatal kan? HAHA.

*Kak Wawa.
Jom konvoi balik beseri :DD

*Ball.
Aku rinduuuuuu DATIN!

ballqiszbelle said...

deeb, sama la...DATIN ciptaan aku..warghhhh...

zOuL_eMy said...

argh...selama nie ko menganggap ako gatal????
believe me...
ako lebih gatal...
~hahaha