Saturday, February 7

; nite life.

salam .

oh, semalam lepak hartamas square . ayah belanja . wah, kenyang bapak . tapi , gila bapak ah tempat tu . tau je la hartamas . aku beli waffle ngn eskem. sedapp dgn cokolat yg banjir di atas. wahaha. then, try lak sotong rebus n tofu bakar , sedapp seyh . byk hal dow kat situ, dh ah memekak dgn bunyi lagu yg sedia ntah pape . bingit lak aku rasa . finally nak balik , aku mintak ayah duet beli fetucinni chicken macaroni with parmesan CHEESE. itu paling menggiurkan. ah, RM12 terbang tape, asal dpt sudah . balik tgk INTAN. ngbak DEWA, hott amat. RADO plak cute bila jadi player, haha . sinetron INTAN buat aku rasa mcm nk suruh astro prima tu tayang hari² . aku jadi emo lak tgk cite tu . hoh . aku menci tol bila time nak isi borang . borang UPU fasa 2 dh bukak, aku dh cuba buat tak silap kira 5 kali . sekat je . naik jerawat aku duk situ.



tadi cuba balik, bole lak . adoi, pilihan yg byk dia bg . mana satu nak amik? tolong ah.

* aku nak amik lesen next week . hoho .


xoxo,
adiba .

4 comments:

BALLQISZBELLE said...

hoi deeb..amboi makan bnyk nmpak...xtakut gemuk ke???hahhaa..nnt n yesal bru taw!
ey, kau pon tgok ek INTAN?aku peminat setia smpai bley gado ngn adek aku...syok la cite tuh...
lesen aku pon tgguh lagi..waaa...ape2 pon gdluck utk kau~

*adibalala; said...

aku dh [un gemok.
next week start exercise.
weehee.
jogging.
hooh

Aziee Ahmad said...

omg! food heaven kot tuh! i loikeee! heeeee next time try teppanyaki tuh! and the arab food! serious ull carve for it more more like theres no tomorrow! weeeheee!

*adibalala; said...

at HS? woah, anything can happen . gila bising ah kat situ. i think if we bring ustaz yusri, mao lingkop.