Sunday, December 14

i miss "BESERI"

salam, helo peeps.

oh yes, sudah sekian lama menyepi. finally im here again. i miss beseri. the the class. teachers, preps, food, pak cik guard... MY GORGEOUS AND WONDERFUL FRIENDS! ntah ah.. aku sayang dgt kat diorang. byk yang mengajar erti kehidupan tempat tu. heartbroken, laugh out loud.. semua bagi aku. cukup untuk aku menghadapi dunia yg lagi mencabar kat luar tu. mcm mana la lepas ni ye? haha. ntah la.

kerinduan yg tak pasti bila akhirnya. aku rindu saat.. makan bersama. tak bole blah. nak spm pun still bole lepak makan maggi. agak sengal disitu. i just miss them. the time we made the donuts with wardens. bapak best. lepas ni.. tak de dah. bodoh ah. life is that. datang dan pergi. ntah la. aku just terfikir.. kadang2 tu, mcm mana life budak yang tak duduk asrama. they actually lost one gift. a real life. where.. so many to be learnt. in so little time.

weyh, aku tau.. i sounded so weird n jiwang n sentimental. but who cares? i am me. and thats it. yg lain kalau nak judge.. tgk cermin dulu. tak payah nak ckp psl org.. or nak mkn char koey teow.. free. bla ah lu.


kau tau sape kau. nak lagi. jap lagi aku tambah. pape hal. im back to old adibah.
pergi mampus ah. sape kau?

2 comments:

Ariff Dean said...

awalnya
really EARLY
imagine senior2 kn?

*adibalala; said...

haha. u r totally ryte. waa.